Rådgivning / Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Sådan får du en handicapbil.

Næsten en hvilken som helst standardbil eller minibus kan modificeres, så de er tilpasset dine specielle ønsker og behov.
Det første, der er nødvendigt, er at få klarlagt dine behov. Det sker ved prøvning hos en anerkendt organisation som eksempelvis PTU (Landsforeningen af Polio-, trafik- og ulykkesskadede), som efterfølgende udarbejder en rapport.

På baggrund af rapporten udarbejder vi i samarbejde med dig og din kommune et forslag til indretning af din bil med det nødvendige ekstraudstyr og de nødvendige ændringer på bilen.

Når vi er enige om, hvordan din bil skal indrettes, foretager vi de nødvendige ændringer på bilen og monterer f.eks. lifte, håndbetjent speeder og bremse, automatkobling, radiostyring til døre og lifte o.l.

Inden bilen forlader værkstedet og tages i brug, foretager vi sammen med dig en afprøvning af bilen. Vi foretager nødvendige småjusteringer af de forskellige funktioner og komponenter, så de passer præcis til dine behov. Herefter sørger vi for syn og godkendelse af bilen.

Når du har haft lejlighed til at bruge bilen i en periode, snakker vi sammen igen for at vurdere hvorvidt indretningerne fungerer som de skal, og er der nødvendigt laver vi de tilretninger og justeringer som netop, du har behov for.

Vort arbejde er ikke fuldendt, førend bilen har netop den indretning, som du ønsker!
Sindal Autoindretning v/Mads Rosendal Bang | CVR: 367 14727 | Parallelvej 3, 9870 Sindal - Danmark | Tlf.: 9893 6633 | info@sindal-autoindretning.dk