Handicapbiler / Autoindretning / Handicapbiler / Komponenter

Komponenter

Kvalitets komponenter

Når vi skal opbygge din nye handicapbil, skal vi bruge en række komponenter, således at bilen opfylder dine behov. Vi vælger vore leverandører med omhu, således at vi har garanti for høj kvalitet og sikkerhed i de produkter, som vi monterer i din bil.

Bilen
Næsten en hvilken som helst bil eller bus kan indrettes til handicapbil. Vi rådgiver dig gerne om valget af den rette model for dig.

Lifte
Sikker og brugervenlig ind- og udstigning af bilen er noget, som vi lægger meget vægt på, når vi opbygger din bil.
Der er flere muligheder for montering af lifte. Det kan eksempelvis være platforms- eller svinglifte. Af sikkerhedshensyn er alle lifte naturligvis forsynet med afrullestop, som er el-hydraulisk styret, og er derfor altid på plads før liften aktiveres.
Platformliften er monteret i minibussens bagende og styres ved fjernbetjening eller kontakter i bilen. Platformliften kan kombineres med en automatisk og fjernbetjent døråbner.
Svingliften monteres i sidedøren og giver god mulighed for indretning af bussen, da den ikke spærrer for almindelig ind- og udstigning gennem sidedøren. Svingliften kan betjenes fra liftarmen og ønskes trådløs betjening, kan det kombineres med radiostyring af døråbner, centrallås, kabinevarme o.s.v.

Døråbner
Vi kan udstyre din bil med en automatisk døråbner, både for side- og bagdøre. Døråbneren kan betjenes fra kontakter inde i bilen eller ved hjælp af en fjernbetjening

Fjernbetjening
Trådløs fjernbetjening er også en mulighed. Typisk anvendes fjernbetjening til automatiske døråbnere, men samme betjeningsenhed kan også kombineres med fjernbetjening af lifte, centrallås, kabinevarme m.m.

Håndbetjening
Vi monterer de nødvendige betjeningsgreb til håndbetjening diskret og funktionelt. Det kan eksempelvis være håndspeeder og -bremse, som monteres i forbindelse med rattet, men også andre funktioner, der skal kunne betjenes let og bekvemt under kørslen, kan monteres på eller ved rattet.

Drejesæder
Vi monterer også sæder på drejekonsol på letløbende glideskinner, så benpladsen bag førersædet stadig bevares. Sæderne kan både være specialsæder eller bilens originale sæder.

Varme
Det er også muligt at installere både motor- og kabinevarme i din bil. Begge dele kan kombineres med fjernbetjening.

Tilpasninger
Af hensyn til sikker og problemfri betjening af dit køretøj, vil det som regel også være nødvendigt med en række tilpasninger af bilens køreegenskaber. Det kan eksempelvis være behov for installation af servostyring, ekstra bremseforstærkere, automatisk kobling eller lignende. Alle justeringer foretages således, at bilen passer til det behov, som du har fået konstateret i forbindelse med prøvning af din muskelstyrke m.m.
Sindal Autoindretning v/Mads Rosendal Bang | CVR: 367 14727 | Parallelvej 3, 9870 Sindal - Danmark | Tlf.: 9893 6633 | info@sindal-autoindretning.dk